Wij zijn te volgen op verschillende social media, neem een kijkje op de volgende pagina’s.

 

 

Copyright © 2018 House of Labels B.V. Alle rechten voorbehouden.

 

Labels

Onze uitgaves

ITALIA & AMORE

LIFESTYLE MAGAZINE

Italia & Amore Lifestyle is een tijdschrift voor liefhebbers van Italië en van de Italiaanse levensstijl. Italia & Amore Lifestyle belicht deze levensstijl met streekreportages, citytrips, reportages over Italiaanse mode en design, kunst en cultuur – met speciale aandacht voor boeken, film, muziek en architectuur – en de historie van het land.  Van en voor Italiëliefhebbers. Niet alleen als vakantiebestemming, maar ook als het land van ‘ik vertrek’, la dolce vita, lekker eten en mode.

Schermafdruk 2018-03-30 08.57.13
Schermafdruk 2018-03-30 08.56.15

ALLCAR

MAGAZINE

Ontvang het gerespecteerde maandblad All Car Magazine iedere maand in je brievenbus. Vol met eerste testritten, onthullingen , exclusieve interviews en schitterende fotografie. All Car Magazine is het blad voor de autoliefhebber die graag op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen. Bekend uit het verleden maar met de blik op de toekomst. Het magazine dekt alles in de autowereld van racen tot technologie, van allerkleinste mini auto tot supercars, dit mogelijk gemaakt door de beste schrijvers uit de business. Mis geen uitgave van het magazine en abonneer je vandaag nog!

ALLCAR

CLASSIC

Met een abonnement op All Car Classic verzeker je je iedere maand van het meest boeiende en originele informatie over de grote en fantastische auto’s uit het verleden, plus het actuele nieuws, markt ontwikkelingen, aankoopadviezen en verslagen van internationale en nationale evenementen. Het van origine classic car magazine zit vol met unieke feature-series en columnisten die uw plezier van geweldige auto’s uit het verleden verrijken inclusief Jos Horsch zijn hot tips bij restauraties, de rubriek “de verzamelaar”, historische restoraties, koerslijsten en natuurlijk Robert de Boer zijn adviezen over de klassieker van de toekomst . All Car Classic is beschikbaar in geprinte of digitale formaat. U kunt ook beide uitgaven als een package deal ontvangen. Mis het laatste nieuws op het klassieke autogebied niet en abonneer u onmiddellijk.

Schermafdruk 2018-03-30 08.55.55kopie
Schermafdruk 2018-03-30 08.56.33kopie

ALLCAR

ELECTRIC

All Car Electric is het magazine over de auto’s van de toekomst. Hybrid, waterstof of accu zijn hier de ingrediënten voor de aandrijflijn van de auto’s. Deze nieuwe vorm van autorijden als zelf rijdend vervoermiddel van level 1 tot 5. Gaat Tony Seba gelijk krijgen en is in 2020 de auto met elektromotor goedkoper in aanschaf dan de door fossiele brandstoffen aangedreven traditionele auto’s en wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van car sharing?  Mis de scherpe conclusies niet van Dirk Koppen en Bart Fehse als zij ons maandelijks van de voortgang van de ontwikkelingen in hun columns op de hoogte houden. All Car Electric is zowel in geprinte als digitale vorm beschikbaar. U abonneert uzelf automatisch op beide edities. Het landelijke netwerk van laadpalen wordt iedere 24 uur digitaal geupdate zodat u overal in Nederland voorzien bent van de laatste laadmogelijkheden en waterstof stations en de scherpste tarieven of de beste en snelste service onderweg. Mis het niet voor slechts €7,95 per maand bent u iedere dag voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden.